Η Εταιρεία μας

Η Ελαστικά Αδαμόπουλος δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει υπεύθυνα και με ασφάλεια όλες τις ανάγκες σας σε ελαστικά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Εδρεύει στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στη Νέα Είσοδος – Πλησίον Αερογέφυρας, εξυπηρετεί όμως και την ευρύτερη περιοχή συμπεριλαμβανομένου και του νομού Μεσσηνίας.

Ειδικευόμαστε στην εμπορία ελαστικών για επιβατικά Ι.Χ., μικρά και μεγάλα φορτηγά, κλάρκς καθώς και αγροτικών οχημάτων στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε επίσης τη ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμισή τους για να έχει το όχημά σας άψογη λειτουργία και μέγιστη ασφάλεια.

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε στην αλλαγή ελαστικών μας επιτρέπει να δίνουμε αποτελεσματικές και με χαμηλό κόστος λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Η βαθιά γνώση του αντικειμένου, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αποτελούν εγγύηση πως λύνουμε μόνιμα την κάθε βλάβη χωρίς προχειρότητες.

Εμπόριο Ελαστικών

Ελαστικά Αδαμόπουλος

Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο στη χρήση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού διασφαλίζοντας έτσι την άριστη εκτέλεση της κάθε εργασίας. Είναι πιστοποιημένο και ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των ελαστικών κάνοντας έρευνα στην αγορά για το καλύτερα και οικονομικότερα προϊόντα.